Can no longer print anything from Edge

  1. StanP50's Avatar
    Posts : 81
    Windows 10 Pro 1903
       #1

    Can no longer print anything from Edge


    Currently running Windows 10 1809 17763.134 x64. And ever since the CU to .107 have not been able to print anything from Edge, no pdf's, web pages etc. Anyone else with this issue? Haven't seen anything saying it's a known problem or a carry over from the botched Oct update.
      My Computer

  2. Bree's Avatar
    Posts : 18,617
    10 Home x64 (20H2) (10 Pro on 2nd pc)
       #2

    StanP50 said:
    Anyone else with this issue? Haven't seen anything saying it's a known problem or a carry over from the botched Oct update.
    No problem here. I upgraded to 1809 (17763.1) on Oct. 2nd, got updated to 17763.55 and now on 17763.134.

    Can no longer print anything from Edge-image.png
      My Computers

  3. StanP50's Avatar
    Posts : 81
    Windows 10 Pro 1903
    Thread Starter
       #3

    Then I will assume your not having the issue.
      My Computer

  4. Bree's Avatar
    Posts : 18,617
    10 Home x64 (20H2) (10 Pro on 2nd pc)
       #4

    No, I don't. But I posted to show that it's not an 1809-specific problem. Edge not printing has been an occasional issue long before 1809.

    11 Mar 2016 at 19:28
    Cannot print from Windows 10 Edge or Mail Solved - Windows 10 Forums
    (that one was solved by reinstalling W10)


    Try the Printer troubleshooter first, then sfc /scannow, then Dism's 'RestoreHealth'.
    If it still doesn't work, try an in-place repair install (which keeps all your installed programs and user files).

    Run SFC Command in Windows 10 | Tutorials

    Use DISM to Repair Windows 10 Image | Tutorials

    Repair Install Windows 10 with an In-place Upgrade | Tutorials
      My Computers

  5. StanP50's Avatar
    Posts : 81
    Windows 10 Pro 1903
    Thread Starter
       #5

    Thanks, appreciate the info. Will update when I have had the opportunity to work on it.
      My Computer

  6. StanP50's Avatar
    Posts : 81
    Windows 10 Pro 1903
    Thread Starter
       #6

    Issue resolved, did an in plave update and that fixed it. Should have done that from the start. Thanks
      My Computer

  7. Bree's Avatar
    Posts : 18,617
    10 Home x64 (20H2) (10 Pro on 2nd pc)
       #7

    StanP50 said:
    Issue resolved, did an in place update and that fixed it. Should have done that from the start. Thanks


    Now you have a working system, have a look into making a system image on an external HDD using Macrium Reflect Free. Restoring a known good system image is by far the quickest solution should you have similar problems in the future.

    Backup and Restore with Macrium Reflect | Tutorials
      My Computers


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 05:04.
Find Us




Windows 10 Forums