Windows 10: I am getting annoyed at this ................ Solved

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
  1. Cliff S's Avatar
    Posts : 21,212
    Win10 Pro, Win10 Pro N, Win10 Home, Win10 Pro Insider Fast Ring, Windows 8.1 Pro, Ubuntu
       07 Jun 2018 #21

    davidhk said: View Post
    To: Cliff S

    There is still this lingering "bug" in my head and I need your clarification.

    You said " Worked for me: and brought me here: Internet Explorer Gallery"

    Were you able to click the "Fine more search providers" link and it led you to the selection page ?
    If yes, why I got 404 Server Error instead ?
    I know what Bree said to me. I just want to clear that with you.
    Yep, that's why I posted the link too, so you could just go there.
    You're 404 could have been caused for a number of reasons, ad blocking, bad DNS resolving, or a few other possibilities.

    You could see what happens when you flush your DNS cache, and if that helps.
      My ComputersSystem Spec

  2. davidhk's Avatar
    Posts : 5,207
    windows 10 Home threshold2
    Thread Starter
       07 Jun 2018 #22

    To : essenbe
    I had been using the same link "Find more search providers" for at least 2 years. Shocked me to find it not working.
    So my computer is acting up. Damn !
    Thanks for the clarification.
      My ComputerSystem Spec

  3. davidhk's Avatar
    Posts : 5,207
    windows 10 Home threshold2
    Thread Starter
       07 Jun 2018 #23

    Cliff S said: View Post
    Yep, that's why I posted the link too, so you could just go there.
    You're 404 could have been caused for a number of reasons, ad blocking, bad DNS resolving, or a few other possibilities.

    You could see what happens when you flush your DNS cache, and if that helps.
    OK. Thank you for your clarification.
    I did not misunderstand what you said in Post #4.
      My ComputerSystem Spec

  4. Bree's Avatar
    Posts : 8,575
    10 Home x64 (1803) (10 Pro on 2nd pc)
       07 Jun 2018 #24

    essenbe said: View Post
    David, that is the same URL you are sent to when you click 'Find more search providers'. I'm not sure why you are getting the 404. It worked fine on my ie.
    It's not the same url as I get when I click on 'Find more search providers...' in 1803 and 1709's IE. I get sent to http://www.iegallery.com/gb/searchproviders (a page that doesn't exist).
      My ComputersSystem Spec

  5. Cliff S's Avatar
    Posts : 21,212
    Win10 Pro, Win10 Pro N, Win10 Home, Win10 Pro Insider Fast Ring, Windows 8.1 Pro, Ubuntu
       07 Jun 2018 #25

    davidhk said: View Post
    OK. Thank you for your clarification.
    I did not misunderstand what you said in Post #4.
    You're welcome David, about post#4, sometimes I just type slower than I think, and might lose track of the point I want to make.
    Thank you for the rep
      My ComputersSystem Spec

  6. davidhk's Avatar
    Posts : 5,207
    windows 10 Home threshold2
    Thread Starter
       07 Jun 2018 #26

    Update...…………
    I opened my Surface 3 tablet running Win 10, version 1803 build 17134.48
    IE 11 default browser.

    I have the same issue trying o ADD another search provider...……. 404 Server Error.

    So, is that version 1803 issue ?
      My ComputerSystem Spec

  7. Cliff S's Avatar
    Posts : 21,212
    Win10 Pro, Win10 Pro N, Win10 Home, Win10 Pro Insider Fast Ring, Windows 8.1 Pro, Ubuntu
       07 Jun 2018 #27

    davidhk said: View Post
    Update...
    I opened my Surface 3 tablet running Win 10, version 1803 build 17134.48
    IE 11 default browser.

    I have the same issue trying o ADD another search provider.... 404 Server Error.

    So, is that version 1803 issue ?
    I have 17134 .81, maybe try updating, then see if it works?

    Just so you have more data/info, this is My IE11 "about"
    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	19 
Size:	28.6 KB 
ID:	191432

    Clicking the link in the about sends me to this IE11 update page: Cumulative security update for Internet Explorer: May 08, 2018
      My ComputersSystem Spec

  8. davidhk's Avatar
    Posts : 5,207
    windows 10 Home threshold2
    Thread Starter
       07 Jun 2018 #28

    I don't think that makes any difference.
    My Acer laptop, post#1, has higher IE version that yours. I still got server error.

    Click image for larger version. 

Name:	is version.jpg 
Views:	18 
Size:	54.9 KB 
ID:	191435
      My ComputerSystem Spec

  9. Bree's Avatar
    Posts : 8,575
    10 Home x64 (1803) (10 Pro on 2nd pc)
       07 Jun 2018 #29

    davidhk said: View Post
    Update...
    I opened my Surface 3 tablet running Win 10, version 1803 build 17134.48
    IE 11 default browser.

    I have the same issue trying o ADD another search provider.... 404 Server Error.

    So, is that version 1803 issue ?
    No. I have restored a 1709 image on my test machine and it has the same issue. I suspect it is a regional issue, not a Windows version issue. Your ca region and my gb region don't appear to exist for the IE Gallery. Maybe they did once, but now the list is restricted to....

    Click image for larger version. 

Name:	IE gallery regions.PNG 
Views:	1 
Size:	20.0 KB 
ID:	191434

    Maybe a US install doesn't get the '404' error because their page still exists? That could explain this...


    essenbe said: View Post
    David, that is the same URL you are sent to when you click 'Find more search providers'. I'm not sure why you are getting the 404. It worked fine on my ie.
    @essenbe's profile says 'US'.
      My ComputersSystem Spec

  10. essenbe's Avatar
    Posts : 11,130
    Windows 10 Pro and Windows 10 Pro Insider
       07 Jun 2018 #30

    Bree said: View Post
    It's not the same url as I get when I click on 'Find more search providers...' in 1803 and 1709's IE. I get sent to http://www.iegallery.com/gb/searchproviders (a page that doesn't exist).
    When I click on the get more search providers in version 1803, I am sent to Internet Explorer Gallery
      My ComputersSystem Spec


 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Related Threads
Few days of BSOD getting annoyed! in BSOD Crashes and Debugging
Hello, I built my new PC back in September and decided to buy Windows 10 because I brought Windows 7 when it was new and never had an issue. However Windows 10 is not working to well. From September the computer has been fine until last week,...
Hi folks This is not a troll thread. I managed to upgrade to the current OS from my previous Win 7. Just something to share with the readers. Maybe there are suggestions on improving my whole setup 1) Slow bootup. ( Even when i change...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 21:32.
Find Us