Windows 10: Having problems with IE 11 in Windows 10

Page 1 of 2 12 LastLast
  1.    16 Jan 2018 #1

    Having problems with IE 11 in Windows 10


    Hi, I started having issues with IE 11 in one of my forums that I have been a member of for 10 years. When I click on a thread to reply or even to start a thread I get this message
    Click image for larger version. 

Name:	web page.png 
Views:	47 
Size:	37.7 KB 
ID:	172868
    It says it is a bad address. However, when I go to my forum with Edge, or Google I don't have this issue and when I checked the URL in IE it is the same URL that comes up in Edge. Since IE11 is my favorite browser and has only just started giving me this problem I was wondering if any of you have any suggestions. I am a Senior but have been on computer for over 20 years.
    I can get around pretty good on the internet and have always fixed things myself. However, after cleaning up and deleting all my cookies, temporary files and such it still won't let me post with IE11. I even reset IE11 to the default settings and switched the compatibly view option back and forth to see it this would work. Microsoft customer service just downloaded a new Windows 10 for me because after the last upgrade my computer had way to many problems. However, IE11 was working fine till about 5 days ago. I really would like my IE11 back up and running again as I do not like the Edge browser that I have to use for the time being. Does anyone have any suggestions and please know that if you answer in geek speak (no offense) I can't follow that. Thank you in advance.
      My ComputerSystem Spec

  2.    16 Jan 2018 #2

    Do all other sites work ok? Check in IE settings no proxy is set, are you running any anti virus if the site is using JavaScript some cane block it
      My ComputerSystem Spec


  3. Posts : 2,595
    Windows 10 x64 Home Version(1709) Build16299.248
       16 Jan 2018 #3

    That is why I got rid of IE11 ages ago Edge does everything I find now
      My ComputerSystem Spec


  4. Posts : 4,985
    windows 10 Home threshold2
       16 Jan 2018 #4

    TerriInOntario said: View Post
    Microsoft customer service just downloaded a new Windows 10 for me because after the last upgrade my computer had way to many problems.
    When was that ?
    You said "downloaded a new Windows 10", was that installed or you are still running the last upgrade ?
      My ComputerSystem Spec

  5.    4 Weeks Ago #5

    Hi, I'm sorry I don't know what a proxy is or where to find it. Also, I have Norton's Security but have tried to post in my forum while I turned it off for 15 minutes and still no luck. How do you know if a site is using Java Script? The frustrating thing is that I can read all the posts in my forum but when I try to post it gives me the Web Page cannot be found message. I do no have this issue on any other sites that I have noticed.

    I'm sorry I should have said that Microsoft installed Windows 10 for me after their lastest upgrade. That was just after the New Year about 2 weeks ago.

    I am using IE11 in here without any problems. I love IE11 and don't want to change it. I am just frustrated the URL's to pages in my group are the same in both IE11, Edge and even Chrome and yet only IE is giving me the Web Page issue.

    I will go and check where to find the proxy settings. Thank you for replying to my post.
      My ComputerSystem Spec


  6. Posts : 444
    Win 10 Home Build 1709 16299.248 64bit
       4 Weeks Ago #6

    I can read all the posts in my forum but when I try to post it gives me the Web Page cannot be found message


    "my forum" meaning this forum or another site/forum ?

    https://support.microsoft.com/en-us/...ompatibility-v


    Add the site to the compatibility view list as described in the link above.

    I rarely use IE11 but have also encountered display issues. Though it is still being supported, many feel it will eventually be discontinued. I would recommend adapting to another browser
      My ComputerSystem Spec

  7.    4 Weeks Ago #7

    I am not having an issue in this forum and I have already done the compatibility thing, still doesn't work. I have a feeling there is no solution. I just feel bad that this has only been going on over the last week or so and that I am being forced to use a browser I really don't like. In all the years I have been on the internet, IE has never given me any issues. Oh well.
      My ComputerSystem Spec


  8. Posts : 6,002
    Windows 10 Pro Build 1709
       4 Weeks Ago #8

    Have you reported the issue to that forums Moderators and or Administrators.

    Could be they've upgraded their site. If it works with modern browsers this could be what you are looking at. Some of the Asus.com site won't accept IE11.

    I hear you on changing but the fact is IE11 will continue to play less of role in the overall Internet experience.

    See what the site says.
      My ComputerSystem Spec


  9. Posts : 38,043
    Dual boot Windows 10 FCU Pro x 64 & current Insider 10 Pro
       4 Weeks Ago #9

    TerriInOntario said: View Post
    The frustrating thing is that I can read all the posts in my forum but when I try to post it gives me the Web Page cannot be found message. I do no have this issue on any other sites that I have noticed.
    Can you post in your forum with the other browsers? If so, I agree with Ken in that the forum software probably needs to be tweaked for IE.
      My ComputersSystem Spec


  10. Posts : 314
    Windows 10 Home 64-bit Edition
       4 Weeks Ago #10

    Some may disagree on this, Edge is actually IE11.. Those accumulated updates, click the link on one, it takes you to Microsoft Support,, it list what they fix and anything on browser pertain to IE11 and not Edge. I have Edge set to have MSN my home page which looks like I have IE11 open.
      My ComputersSystem Spec


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Related Threads
Hi, Last night my Webcam 9000 pro stopped working and I uninstalled the software three times but still it wouldn't work. I rang Logitech team and they said, it is with Win 10 uploads. Anyone else has the same problem please? First my printer...
It's happened to me only twice. My screen going black. Once when I was using it and I had to restart. I have read that, it seems to be a issue for some. It did not happen for a few more months. But I was away from my computer. But this time I...
I was running along for 6-7 months before my start button failed me. About a week or two later the taskbar became very slow or unresponsive. Then the context menu is so very slow that I do everything to avoid right click. Now this past week I've...
After upgrading to Windows 10 I had printer problems with my wireless HP printer. I could print from the laptop but not the desktop. The desktop installation had deleted the IP address to the printer. I had to re-install it from disk and do some...
Hi, New to this Forum. I have a Hp-Stream 13, which I installed Windows 10. I immediately started having problems with Wifi. The image on the taskbar shows a partially yellowed out Wifi Icon. When I try to go online a windows message comes...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 06:33.
Find Us