Passmark Performance Test Benchmark

Page 4 of 144 FirstFirst ... 234561454104 ... LastLast

  1. Posts : 16,065
    Windows 11 Pro X64
       #31

    N00berG00ber said:
    i was bored... lol
    @NOOberGOOber Well then, added it

    Last edited by Dude; 10 Feb 2018 at 16:29.
      My Computers


  2. Posts : 7,710
    3-Win-7Prox64 3-Win10Prox64 3-LinuxMint20.2
       #32

    This wasn't too bad more than 7 anyway which was 5406.3 :/
    Attachment 58344
      My Computers


  3. Posts : 16,065
    Windows 11 Pro X64
       #33

    Updated
      My Computers


  4. Posts : 246
    Win 11 Pro
       #34

    doorules has a kickass build. I managed to do 7428.8 @ 4.8

    Passmark Performance Test Benchmark-passmark-4728-8.png
      My Computers


  5. Posts : 21
    Win 10
       #35

    Here is mine for Passmark - Not in the 7k's but i'm fairly happy - for now!!! :)

    Passmark Performance Test Benchmark-capture5.jpg

    VooDoo
      My Computer


  6. Posts : 16,065
    Windows 11 Pro X64
       #36

    Updated

    Last edited by Dude; 10 Feb 2018 at 16:29.
      My Computers


  7. Posts : 246
    Win 11 Pro
       #37

    Damn, this benchmarking is getting addictive and borderline OCD after a new build.

    Before goint to sleep last night, I setup my GPU down to 4.2, GPU's to stock clock and quiet fans. First thing in the morning I entered the bios.. again..

    SLI is disabled, but this benchmark doesn't use SLI anyway.

    6700k @ 4.9 / GPU 1540/4001
    Score: 7528

    Passmark Performance Test Benchmark-7528-passmark-windows-ten.png
      My Computers


  8. Posts : 1,096
    win 10
       #38

    Great score Brawndo What Vc do you need for 4.9? I think mine is around 1.45 Vc for 4.9, I need to go to 1.5 Vc for 5.0 to run anything, although to get to 5.0 I have to bump baseclock and use 48 multi, for some reason my chip does not like the 50 multi. :)
    All in all great chips these 6700K's imho.
      My Computer


  9. Posts : 16,065
    Windows 11 Pro X64
       #39

    Brawndo said:
    Damn, this benchmarking is getting addictive and borderline OCD after a new build.

    Before goint to sleep last night, I setup my GPU down to 4.2, GPU's to stock clock and quiet fans. First thing in the morning I entered the bios.. again..

    SLI is disabled, but this benchmark doesn't use SLI anyway.

    6700k @ 4.9 / GPU 1540/4001
    Score: 7528
    Updated
    Last edited by Dude; 10 Feb 2018 at 16:30.
      My Computers


  10. Posts : 246
    Win 11 Pro
       #40

    doorules said:
    Great score Brawndo What Vc do you need for 4.9? I think mine is around 1.45 Vc for 4.9, I need to go to 1.5 Vc for 5.0 to run anything, although to get to 5.0 I have to bump baseclock and use 48 multi, for some reason my chip does not like the 50 multi. :)
    All in all great chips these 6700K's imho.
    I've only tried 2 benchmarks @ 5.0 , heaven went through but 3dmark crashed. My 4.9 settings are stables, stress tested it for 12 hours.

    I can't remember my voltage settings I forgot to take notes, as I was so excited to get that score, I quickly reverted back to my "quiet" overclock after the run. I will try to reproduce the run and reach 5.0 stable later tonight or tomorrow. Keep in mind I'm limited by Air cooling on the GPU's and I use a closed (aio) h110i gtx loop for the CPU, which is limited compared to a custom loop, but I'm very happy with my build so far. I know you will kick my ass back down the chart soon enough with a Kingpin. I wish I had the patience to build a custom water cooling build but I don't, so I went the lazy way.
      My Computers


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 10:51.
Find Us




Windows 10 Forums