Passmark Performance Test Benchmark


  1. Posts : 19,209
    W11+W11 Developer Insider + Linux
       #1131

    OldMike65 said:
    They have had TWO updates within the last 4 days Mike .....1st one was build 1032 ...and this one is Build 1033, which build gave you that issue??
    OH, I have 32 but
    Passmark Performance Test Benchmark-image.png
    I'll try to get it from Passmark directly.
      My Computers


  2. Posts : 123,456
    Windows 11 Pro (x64) 21H2 Build 22000.675
       #1132

    CountMike said:
    OH, I have 32 but
    Passmark Performance Test Benchmark-image.png
    I'll try to get it from Passmark directly.

    Passmark Performance Test Benchmark-image.png

    Kinda strange how they showed this update....but its the latest.... LoL
      My Computers


  3. Posts : 19,209
    W11+W11 Developer Insider + Linux
       #1133

    I just downloaded 33 but same thing is happening, Dx9 screen still there and on top of Dx12 tests. Maybe clean install would help ? What is that folder that stays even after complete uninstall ?
      My Computers


  4. Posts : 123,456
    Windows 11 Pro (x64) 21H2 Build 22000.675
       #1134

    CountMike said:
    I just downloaded 33 but same thing is happening, Dx9 screen still there and on top of Dx12 tests. Maybe clean install would help ? What is that folder that stays even after complete uninstall ?
    I don't see any folder like that Mike?? I'll try playing with the 3d test thou ....Air planes...
      My Computers


  5. Posts : 123,456
    Windows 11 Pro (x64) 21H2 Build 22000.675
       #1135

    Here is my screenshot Mike...ran all the 3-D tests ...no issues with Build 1033 here.
    BUT ....I only run Evga Precision X1

    Passmark Performance Test Benchmark-3-d.png
      My Computers


  6. Posts : 26,345
    Win11 Pro, Win10 Pro N, Win10 Home, Windows 8.1 Pro, Ubuntu
       #1136

    Now this is funny:
    Passmark Performance Test Benchmark-image.png
      My Computers


  7. Posts : 123,456
    Windows 11 Pro (x64) 21H2 Build 22000.675
       #1137

    Cliff S said:
    Now this is funny:
    Passmark Performance Test Benchmark-image.png

    Yup, and I posted almost same thing 3 posts back Cliff LoL
      My Computers


  8. Posts : 26,345
    Win11 Pro, Win10 Pro N, Win10 Home, Windows 8.1 Pro, Ubuntu
       #1138

    OldMike65 said:
    Yup, and I posted almost same thing 3 posts back Cliff LoL
    Maybe Passmark has started using the same algoritms that Microsoft does for drivers
      My Computers


  9. Posts : 19,209
    W11+W11 Developer Insider + Linux
       #1139

    Yup, real mess even after clean installation after Revo:
    Passmark Performance Test Benchmark-image.png
    Still same thing is happening. air/hair/hare/her plains/planes, whatever it's DX9 screen that stays even after individual tests. Only with Afterburner running, who is screwing who, I don't know.
      My Computers


  10. Posts : 26,345
    Win11 Pro, Win10 Pro N, Win10 Home, Windows 8.1 Pro, Ubuntu
       #1140

    CountMike said:
    Yup, real mess even after clean installation after Revo:
    Passmark Performance Test Benchmark-image.png
    Still same thing is happening. air/hair/hare/her plains/planes, whatever it's DX9 screen that stays even after individual tests. Only with Afterburner running, who is screwing who, I don't know.
    Mike you can set RTSS to not run when performance test is running and see if it's the problem for you:
    Add a UWP exclusion to MSI Afterburner's OSD

    I doubt it is, as I have no problem when running it with Afterburner and RTSS OSD turned on.
      My Computers


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 07:27.
Find Us




Windows 10 Forums