Valley Benchmark

Page 6 of 56 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

  1. Posts : 5,281
    Win 10 Pro x64
       #51

    Yeah, CrossFire only works with fullscreen that's why I did not re-post my result before. But anyway, here's mine with single R9 390.

    Valley Benchmark-valley_05sept.png
      My Computer


  2. Posts : 16,064
    Windows 11 Pro X64
    Thread Starter
       #52

    Updated

    Last edited by Dude; 10 Feb 2018 at 18:10.
      My Computers


  3. Posts : 16,064
    Windows 11 Pro X64
    Thread Starter
       #53

    badrobot said:
    Yeah, CrossFire only works with fullscreen that's why I did not re-post my result before. But anyway, here's mine with single R9 390.

    Valley Benchmark-valley_05sept.png
    @badrobot, I have NVidia so I'm not sure. Can you try the fix I linked in this post

    Heaven Benchmark - Page 8 - Windows 10 Forums
      My Computers


  4. Posts : 5,281
    Win 10 Pro x64
       #54

    Dude said:
    @badrobot, I have NVidia so I'm not sure. Can you try the fix I linked in this post





    Heaven Benchmark - Page 8 - Windows 10 Forums


    I don't think there's anything we can do about it @Dude . It's a CrossFire (AMD) thing.
    That's one reason why I just upgraded to 390. I am getting rid of the two 270s. :)
    Last edited by badrobot; 05 Sep 2015 at 17:27.
      My Computer


  5. Posts : 22
    Windows 10 Pro x64
       #55

    Why aren't my scores posted? I ran it at the exact same settings as extreme, but extreme grays out everything so I can't run it in full screen. API: Directx 11 - Quality: Ultra - AA: 8X - Resolution: 1600x900. I've been on the forums for awhile and been a part of the benchmarking community for the whole time. I don't see the problem. Two 970's are comparable to one 980 TI. The score shows the same.
      My Computer


  6. Posts : 16,064
    Windows 11 Pro X64
    Thread Starter
       #56

    SiK MindZ said:
    Why aren't my scores posted? I ran it at the exact same settings as extreme, but extreme grays out everything so I can't run it in full screen. API: Directx 11 - Quality: Ultra - AA: 8X - Resolution: 1600x900. I've been on the forums for awhile and been a part of the benchmarking community for the whole time. I don't see the problem. Two 970's are comparable to one 980 TI. The score shows the same.
    I'm looking into the sli issue as I said earlier. Please be patient.
      My Computers


  7. Posts : 22
    Windows 10 Pro x64
       #57

    I must have overlooked that. My apologies then. I just thought it was odd, especially since this is how I did these benchmarks on sevenforums and there was no issue.
      My Computer


  8. Posts : 16,064
    Windows 11 Pro X64
    Thread Starter
       #58

    No worries, sorry about the delay.
      My Computers


  9. Posts : 22
    Windows 10 Pro x64
       #59

    Dude said:
    No worries, sorry about the delay.
    The main thing I noticed that was different was the GPU usage. In windowed it would dip down to around 50% on each card at times. In full screen it would stay above 75% but usually around 90%+. I dunno if it's an SLI issue or a Windows 10 issue.
      My Computer


  10. Posts : 5,816
    Win 11 Pro (x64) 21H2
       #60

    Had to RMA my card and since getting my replacement last week I've been checking it out and thus far all seems to be well so I ran some benches and got this score...

    Valley Benchmark-capture.png

    Just a modest 10 percent tweak (from a default 1000Mhz to 1100Mhz) using Catalyst Control Center. PC not overclocked. Card dropped back down to default speeds as I really don't need it overclocked other then for benching and seeing what it might do :)

    Peace
      My Computers


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 08:53.
Find Us




Windows 10 Forums