Page 2 of 2 FirstFirst 12
  1.    17 Oct 2016 #11
    Join Date : Nov 2014
    The Netherlands
    Posts : 632
    Win 10 Pro x64 1607 (Build 14393.953)
    Thread Starter

    Read on Nvidia Geforce forums that many others have the boot lag / black screen issue since updated to Windows 10 AU 1607 14393.xxx icm Nvidia drivers 373.06 <- 368.81 WHQL!

    Anyone here can confirm this behavior? TIA

    Cheers
    Last edited by M4v3r1ck; 17 Oct 2016 at 03:18.
      My ComputerSystem Spec
  2.    17 Oct 2016 #12
    Join Date : May 2016
    Posts : 537
    Windows 10

    Hi,
    I also did not like 373.06, so I went back to 372.90 and seems to be OK.
    Try to disable NVIDIA Backend in Start-Up pane from Task Manager (Ctrl+Alt+Del > Start-Up)
      My ComputerSystem Spec
  3.    19 Oct 2016 #13
    Join Date : Nov 2014
    The Netherlands
    Posts : 632
    Win 10 Pro x64 1607 (Build 14393.953)
    Thread Starter

    Tried some more tweaks but none of them worked. I'm depending on an update by MS to iron out this issue.

    Cheers
      My ComputerSystem Spec

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12


Similar Threads
Thread Forum
Excessive sessions open immediately after boot
I've been having problems with Internet speed variations recently. Today I had a Tech from my ISP here to look at the problem and he discovered that immediately after boot I have over 50 active sessions open on my PC, even before I open a browser...
Performance & Maintenance
Left screen turns off 2 mins after boot once every day.
Hello all, Recently I have wired to screens up as dual screens, they were working fine at day 1 but after the left screen (main monitor) has started turning itself off completely. As soon as I boot, the screen goes black and I am greeted with...
Drivers and Hardware
Apricorn Velocity Solo x1 card in Dell windows 10 can see at install.
My first post to this site. I have a Dell 720 and I upgraded to a SSD drive. I m using a Apricon Velocity Solo x1 pcie card. My problem is that it boot to the card before windows 10 can see that this SSD drive is drive 0. The SSD is a Samsung SSD...
Drivers and Hardware
Using a PCIe x1 card in a PCIe x16 slot
Here is something I recently found out. I have tired this and it works. You can use a PCIe x1 card, or a PCIe x4 card in a PCIe x16 slot. They work fine. So if you think you are short of PCI-e slots, you may not be. A shorter PCIe card works fine...
PC Custom Builds and Overclocking
Windows 10 boot time 2 mins
it take 2 mins for the laptop too completely boot up what is wrong any help
Performance & Maintenance
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 05:10.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums