Windows 10: System Image Problem Solved

Page 17 of 34 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
  1.    10 Jul 2016 #161

    Finally got it, had to shut down and unhook all, except Samsung. Reboot and checked, All OK c: now Disk 0. Shut down and plugged in "my Book", then reboot and checked, All OK:

    Click image for larger version. 

Name:	Untitled.png 
Views:	1 
Size:	27.6 KB 
ID:	89467

    Proceeding with Diskpart

    --
    Nick
      My ComputerSystem Spec

  2.    10 Jul 2016 #162

    Done:

    Click image for larger version. 

Name:	Untitled-2.png 
Views:	3 
Size:	24.7 KB 
ID:	89468

    --
    Nick
      My ComputerSystem Spec

  3.    10 Jul 2016 #163

    Yes, there is software on both drives but I'm not sure what.

    --
    Nick
      My ComputerSystem Spec

  4.    10 Jul 2016 #164

    Hi,

    Well done.
    Now which other disk was flagged as active? The Seagate one ?
    If so lets go for that one now.

    Cheers,
      My ComputersSystem Spec

  5.    10 Jul 2016 #165

    Hi,

    caddman6425 said: View Post
    Yes, there is software on both drives but I'm not sure what.

    --
    Nick
    Probably some backup up software and more bloatware really. Up to you what you do with it but most of the time it's somewhat crippled and not really useful. Read: Addware etc.

    Either way, one down.

    Next one's is the Seagate, right ?

    Cheers,
      My ComputersSystem Spec

  6.    10 Jul 2016 #166

    Would I just delete that software or format?

    --
    Nick
      My ComputerSystem Spec

  7.    10 Jul 2016 #167

    Done inactivation par 1 on Segate!

    Click image for larger version. 

Name:	Untitled-3.png 
Views:	1 
Size:	35.1 KB 
ID:	89469

    What next?

    --
    Nick
      My ComputerSystem Spec

  8.    10 Jul 2016 #168

    Hi,

    That's up to you.

    Shall we attach the Seagate USB drive now ?

    The more I think about it the more I realize that this machine really has some odd bios. Still lets' clear what can be cleared.

    Cheers,
      My ComputersSystem Spec

  9.    10 Jul 2016 #169

    Can't eject the WD, says it is in use and a SCSI??? When I plug in the Hitachi, it goes to drive 0 again????

    Click image for larger version. 

Name:	Untitled-1.png 
Views:	1 
Size:	9.7 KB 
ID:	89470
    Click image for larger version. 

Name:	Untitled-2.png 
Views:	1 
Size:	36.3 KB 
ID:	89471


    --
    Nick
      My ComputerSystem Spec

  10.    10 Jul 2016 #170

    OK, went and unplugged everything and put back one at a time. After this, I'll plug in the CD's.

    Click image for larger version. 

Name:	Untitled-1.png 
Views:	1 
Size:	22.3 KB 
ID:	89473

    Click image for larger version. 

Name:	Untitled-2.png 
Views:	1 
Size:	28.9 KB 
ID:	89474

    Click image for larger version. 

Name:	Untitled-3.png 
Views:	1 
Size:	32.5 KB 
ID:	89475

    Click image for larger version. 

Name:	Untitled-4.png 
Views:	1 
Size:	40.2 KB 
ID:	89476

    I'll reboot and see if configuration is still good.

    --
    Nick
      My ComputerSystem Spec


 
Page 17 of 34 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast

Related Threads
How to Create Hardware Independent System Image for Installing Windows 10 In this tutorial we will prepare a Windows 10 image customizing the default user profile and install software we want to include in a clean Windows installation. When...
Solved Cannot take a system image from my SSD in Performance & Maintenance
I've been trying to take a system image from my laptop (which is a 256 GB SSD, used only till 45%) to an external hard drive (on a partition of about 256 GB). Every time I try, I get this error message "Windows could not find backup devices on...
problem creating system image in Backup and Restore
i did a clean install of windows 10 and now i am trying to do a system image and save it to usb but windows keeps saying this is not a valid location, my usb is a sandisk 64 gb formatted to the correct format that windows asks me to do .i have tried...
System image in Backup and Restore
Am currently doing a system image (using the built in Windows 10 tool) for first time. My external HD is a 3 TB seagate connected via USB 3.0. The image I am taking is of my C: drive (Samsung Evo SSD, 300 gig out of 500 full) plus the secondary...
System Image in Backup and Restore
I wanted to create a system image to backup my PC as this is the second time I've had to format my PC. But when it asks me where to save it, I'm unable to choose the option, "On a hard disk". 32245
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 15:36.
Find Us