New Macrium Reflect Updates [2]


  1. Posts : 280
    windows10 home v21H2 OS Build 19044.1706
       #431

    Ditto on the HTTP error 403
      My Computer


  2. Posts : 19,214
    W11+W11 Developer Insider + Linux
       #432

    RichardC said:
    Ditto on the HTTP error 403
    Office party probably going on.
      My Computers


  3. Posts : 1,903
    Windows 10 Pro x64
       #433

    Its always the same stupid mistake ; hurry, hurry, hurry , etc, without proper testing , looks like its bought by MS...........!!
      My Computer


  4. Posts : 29,075
    Windows 10 21H1 Build 19043.1023
       #434

    CountMike said:
    Office party probably going on.
    Or maybe they get Christmas Eve off? That would be nice.
      My Computer


  5. Posts : 26,345
    Win11 Pro, Win10 Pro N, Win10 Home, Windows 8.1 Pro, Ubuntu
    Thread Starter
       #435

    Downloading the installer(to update that way) doesn't work either
    New Macrium Reflect Updates [2]-image.png
      My Computers


  6. Posts : 19,214
    W11+W11 Developer Insider + Linux
       #436

    Cliff S said:
    Downloading the installer(to update that way) doesn't work either
    New Macrium Reflect Updates [2]-image.png
    Nope.already tried it.
      My Computers


  7. Posts : 26,345
    Win11 Pro, Win10 Pro N, Win10 Home, Windows 8.1 Pro, Ubuntu
    Thread Starter
       #437

    Works now!
    New Macrium Reflect Updates [2]-image.png
      My Computers


  8. Posts : 19,214
    W11+W11 Developer Insider + Linux
       #438

    New Macrium Reflect Updates [2]-image.png
      My Computers


  9. Posts : 56,062
    Multi-boot Windows 10/11 - RTM, RP, Beta, and Insider
       #439

    Seems to be ok now. Can mount and dismount without any special closing of Explorer anything.

    New Macrium Reflect Updates [2]-2019-12-24_10h25_13.png

    Getting this on Mount, though. Maybe a restart will clear it up.

    New Macrium Reflect Updates [2]-2019-12-24_10h27_00.png
      My Computers


  10. Posts : 24,608
    10 Home x64 (21H2) (10 Pro on 2nd pc)
       #440

    f14tomcat said:
    Getting this on Mount, though. Maybe a restart will clear it up.
    Thanks to your earlier 'heads up' I waited for the fix before updating to 4601. I'm not seeing any error on mounting. Dismounting is fine too.
      My Computers


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 08:12.
Find Us




Windows 10 Forums