greyed out Device Performance and Health option

Page 1 of 3 123 LastLast

  1. Posts : 8
    Windows 10
       #1

    greyed out Device Performance and Health option


    Hey can any one tell me why I am facing a greyed out Device Performance and Health option ??? It is simply not doing the checks it is meant to do.. I am currently running OS Build 15063.13

    greyed out Device Performance and Health option-1.png
      My Computer


  2. Posts : 1,871
    W10 pro x64 20H2 Build 19042.610
       #2

    I'm seeing the same if its any consolation.
      My Computer


  3. Posts : 8
    Windows 10
    Thread Starter
       #3

    Mooly said:
    I'm seeing the same if its any consolation.
    Ok.. Are you on 15063.13 or 15063.14 ?
      My Computer


  4. Posts : 268
    21H1 (OS Build 19043.1081)
       #4

    mine is currently grey as well is there a big diff between .13 and .14 ?
      My Computer


  5. Posts : 8
    Windows 10
    Thread Starter
       #5

    dmesal said:
    mine is currently grey as well is there a big diff between .13 and .14 ?
    fast ring users got the .14 update recently.. and many of them claiming that their Device performance and Health option is performing as expected... so may be .13 users are facing the issue.. not sure though, can anyone confirm ??
      My Computer


  6. Posts : 1,871
    W10 pro x64 20H2 Build 19042.610
       #6

    Mine is .13
      My Computer


  7. Posts : 1,079
    10 + Linux
       #7

    I have seen it working only once, immediately after upgrading. Since then, I have the same issue. Quick scan does not re-enable health report. 10.0.15063.13
      My Computer


  8. Posts : 1,079
    10 + Linux
       #8

    KB4016252-x64


    Same issue with the .14 cab file. Give it a try!
    Code:
    C:\WINDOWS\system32>DISM /Online /Add-Package /PackagePath:"C:\Users\14393.970\Downloads\windows10.0-kb4016252-x64_46554ff4d8b980083092d84a8bd64810c13015cf.cab"
    Deployment Image Servicing and Management tool
    Version: 10.0.15063.0
    Image Version: 10.0.15063.0
    Processing 1 of 1 - Adding package Package_for_RollupFix~31bf3856ad364e35~amd64~~15063.14.1.0
    [=========================  44.4%
      My Computer


  9. Posts : 8
    Windows 10
    Thread Starter
       #9

    MikeMecanic said:
    Same issue with the .14 cab file. Give it a try!
    Code:
    C:\WINDOWS\system32>DISM /Online /Add-Package /PackagePath:"C:\Users\14393.970\Downloads\windows10.0-kb4016252-x64_46554ff4d8b980083092d84a8bd64810c13015cf.cab"
    Deployment Image Servicing and Management tool
    Version: 10.0.15063.0
    Image Version: 10.0.15063.0
    Processing 1 of 1 - Adding package Package_for_RollupFix~31bf3856ad364e35~amd64~~15063.14.1.0
    [=========================  44.4%
    So seems like even some .14 users facing the same issue.. any official Windows Defender employee here who might throw some light on the issue ??
      My Computer


  10. Posts : 1,079
    10 + Linux
       #10

    It is back to normal after .956
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 16:47.
Find Us




Windows 10 Forums