Page 9 of 37 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast

  1. Joined : Jun 2016
    Posts : 189
    Windows 10 Home 64-bit
       27 Jun 2016 #81

    Click image for larger version. 

Name:	Log.png 
Views:	27 
Size:	113.7 KB 
ID:	87076
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Jun 2016
    Posts : 189
    Windows 10 Home 64-bit
       27 Jun 2016 #82

    Could it be my faulty docking station drivers?
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 17,376
    Triple Boot 10 Pro & 10 Insider Pro & 8.1 Pro
       27 Jun 2016 #83

    Lizzy said: View Post
    Could it be my faulty docking station drivers?
    I was going to ask if you could disconnect the docking station, detach it from the computer completely, uninstall it if needed, and try the backup again with the Touro directly in the laptop USB port. You seem to have several issues with the docking station.
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Jun 2016
    Posts : 189
    Windows 10 Home 64-bit
       27 Jun 2016 #84

    ok will do that when I get back.
    Thanks
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 17,376
    Triple Boot 10 Pro & 10 Insider Pro & 8.1 Pro
       27 Jun 2016 #85

    Lizzy said: View Post
    ok will do that when I get back.
    Thanks
    If you do, especially if you uninstall it, you should reboot the laptop before retrying backup. I'll sit tight till you get back....
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Jun 2016
    Posts : 189
    Windows 10 Home 64-bit
       27 Jun 2016 #86

    Hi TC,
    I've disconnected and I think uninstalled the docking station, rebooted, connected Touro to the laptop and still get the same result.
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 17,376
    Triple Boot 10 Pro & 10 Insider Pro & 8.1 Pro
       27 Jun 2016 #87

    Lizzy said: View Post
    Hi TC,
    I've disconnected and I think uninstalled the docking station, rebooted, connected Touro to the laptop and still get the same result.
    Hi, Lizzy...I'm thinking....
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 17,376
    Triple Boot 10 Pro & 10 Insider Pro & 8.1 Pro
       27 Jun 2016 #88

    Lizzy said: View Post
    Hi TC,
    I've disconnected and I think uninstalled the docking station, rebooted, connected Touro to the laptop and still get the same result.
    At exactly the same spot?
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Jun 2016
    Posts : 189
    Windows 10 Home 64-bit
       27 Jun 2016 #89

    I don't know if this is relevant but in file explorer there are 2 Touro drives, both exactly the same.

    Click image for larger version. 

Name:	Tourox2.png 
Views:	25 
Size:	139.4 KB 
ID:	87099
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Jun 2016
    Posts : 189
    Windows 10 Home 64-bit
       27 Jun 2016 #90

    no it aborts much sooner.
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 9 of 37 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Extra partitions
In ADMIN TOOLS|COMPUTER MGMT|DISK MGMT the following are listed... C: 952 GB "healthy recovery partition" 450 MB (the box is shaded) "healthy recovery partition" 449 MB D: 909 GB How can I get rid of the recovery partitions (or at...
Installation and Setup
Solved Extra storage
I want to add extra storage to my Surface Pro 3. I have 128gb on my HDD and would like to add at least another 64gb. Would I be better with an SD card or Flash Drive? RogerB
Drivers and Hardware
Windows 10 launches extra thread when running an executable
Hi there. I observed that when creating an executable with Visual Studio, Windows 10 will launch one (sometimes even two) extra thread. This happens even for the simplest program: int main() { return 0; } If you break on return 0, Visual...
Software and Apps
Extra partitions created by Windows 10
I downloaded the iso and installed 10 over 7, doing the clean install option instead of an upgrade. After everything setup, I noticed some extra partitions were created that 7 did not have. Both are on my main C: drive. One is 450 MB labeled...
General Support
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:22.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums