1.    19 Mar 2015 #1
    Join Date : Oct 2014
    Posts : 132
    Windows 7

    Build 10041 Display Problem

    I just updated to 10041 from 9926 using an ISO file. Windows Update would not successfully to the update. Things went smoothly and I am a happy camper right now except for one problem. I made no changes to the display(1920x1080 resolution with medium icons) but the left most, right most, and top row are about 1/4 off the screen and the task bar is below the screen with only about the top 1/4 showing. Oddly enough, the bottom row of icons do not go below the task bar. I think I remember the same thing happening when I upgraded to 9926 but I don't remember how I corrected it. I've tried different icon sizes, adjusted 'make things large/smaller' etc, but no success.

    Would someone please tell me how to correct this problem?

    Thank you.
      My System SpecsSystem Spec

  2.    20 Mar 2015 #2
    Join Date : Oct 2014
    Posts : 132
    Windows 7

    Solved it by going to the AMD Catalyst Conroller and reducing the scaling factor appropriately.
      My System SpecsSystem Spec


Similar Threads
Thread Forum
Solved Secondary display overscan problem
So my laptop has had no issue in the past connecting to this tv, however with windows 10 there is an overscan of almost the whole taskbar on every side. However with no issue on the main laptop display, only on other displays The laptop has intel...
General Support
No Display Options for 10041
I have a locked display on my HP Elite 6930p. My resolution changed after updating , and now my icons and text are too wide. I went to change it, but there are no resolution options. I'm stuck with bad resolution now. Should I roll back my display...
General Support
Ms you are confusing me -- Problem devices display ?
Hi there when running msinfo32 to get the system details I see a sub category Problem devices --- shows everything is working - but it confuses me as I assume a header that says problem devices means DEVICE NOT working or HAVE a problem. I...
General Support
Problem with HD graphics card using display port
I don't think that Build 10041 and my AMD gaphics driver are the best of friends. I have a 2550*1440 Viewsonic screen attached to an HD 5670 graphics card using display port. Quite often when I am using Thunderbird email the screen blinks a...
Drivers and Hardware
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 15:54.
Find Us
Twitter Facebook Google+

Windows 10 Forums