Page 11 of 36 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
  1.    18 Mar 2015 #101
    Join Date : Oct 2013
    Posts : 7,185
    Windows 10 Pro X64

    Quote Originally Posted by Airbot View Post
    I'll try that.

    I think something's wrong with my build though now. After checking WU from "PC Settings", now I'm not seeing Windows Update option in the Control Panel!!

    I know it was in there!

    Attachment 14744
    Try this

    Windows Update - Add or Remove from Control Panel in Windows 10
      My System SpecsSystem Spec

  2.    18 Mar 2015 #102
    Join Date : Oct 2013
    Posts : 118

    Oh..well, the first line there says it was depreciated. Whoops. Could of swore I've seen in there in this build.
      My System SpecsSystem Spec

  3.    18 Mar 2015 #103
    Join Date : Mar 2015
    Posts : 18
    windows 10

    i fix the problem with mail trying this and i re-instalit
      My System SpecsSystem Spec

  4.    18 Mar 2015 #104

    I did two Updates to build 10041 today. The first to my H-P dc5800 (ethernet connection) was troublesome. It finally admitted problems and asked if I wanted to "RETRY". The retry proceeded farther into the process, but seemed to hang frequently. It did at least one restart and showed the 10041 watermark along the way, but hung again. I left it running and walked away after several hours. Don't know what the final status is yet.
    On the other hand, updating my Yoga 13 was a thing of beauty (on a WiFi connection, no less). It proceeded smoothly, and everything I have looked at seems to be working perfectly -- @Wynona -- the office previews I have had so much trouble with are now working.
    One thing I don't understand - the "transparency" that everyone seems so enamored with.. WHY? What's the benefit? Seems to me to make the top screen harder to see. I looked for a setting to reduce the degree of transparency, can't find one.
      My System SpecsSystem Spec

  5.    19 Mar 2015 #105


    I've been on the fast tract up to now, but I'd like to have an ISO and move Windows 10 to another drive then the one I have it on now. So maybe I'll wait on this one.

    Anyone have any idea if I would have problems installing Windows 10 to a new drive without removing my current build from where it is?

    I'd like to dual boot them until I get the new build all set up and then remove the old build.

    I've also wondered if I could restore one of my System Backup files to the other drive and move Windows 10 that way?

      My System SpecsSystem Spec

  6.    19 Mar 2015 #106

    Oops, that's embarrassing I was in the middle of trying to write a glowing report, and my keyboard went away. No keystrokes at all. (maybe I forgot to use the function key I need to avoid the fat fingers (palms) thing on my Synaptics pad) The default for the pad is on, should be off.
    Anyway, Cortana seems alive and well. I don't know about the new browser, never use IE.
    Overall, I'm very pleased. So far so good!
      My System SpecsSystem Spec

  7.    19 Mar 2015 #107
    Join Date : Dec 2013
    Posts : 797
    Windows 8.1 Windows 10 IP 14951 Windows 10 14393.321

    Updated, working well at the moment, it looks nice
      My System SpecsSystem Spec

  8.    19 Mar 2015 #108
    Join Date : Jan 2014
    Oak Ridge TN, USA
    Posts : 26,723
    Windows 10 Pro x64

    Finally, I got the update to work properly!!
      My System SpecsSystem Spec

  9.    19 Mar 2015 #109
    Join Date : Oct 2013
    Standish, Lancashire
    Posts : 4,456
    Windows 10 Pro x64

    I've had to roll back to 9926, once I re-added my VPN's to the new build I couldn't get any of them to authenticate so I'll have to do any further testing of this build in a VM.
      My System SpecsSystem Spec

  10.    19 Mar 2015 #110
    Join Date : Oct 2014
    Posts : 37
    Windows 10 Pro

    Quote Originally Posted by Davy49 View Post
    Hi All,
    I got the latest update (Build 10041)..but so far no sound, I'm waiting to see if the system detects / installs the driver's for it or if I'm going to have to manually install driver's.
    Same here. A driver for 'Realtek High Definition Audio' can be found on a search but it won't install. The installation process times out.

    Control Panel > Sound > Playback shows no audio devices installed. Tried deleting the 'High Definition Audio Device' from Device Manager and rebooting hoping it might detect/install on a reboot but that didn't work either.

    No problem on the previous build.
      My System SpecsSystem Spec

Page 11 of 36 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast

Similar Threads
Thread Forum
UPDATE: Audio issues in Windows 10 Technical Preview Build 10041
Drivers and Hardware
Windows 10 Technical Preview Build 10061 now available
Source: Windows 10 Technical Preview Build 10061 now available How to Update to Windows 10 Technical Preview for Phones from Windows Phone 8.1
Windows 10 News
Windows 10 Technical Preview Build 10049 now available
Source: Windows 10 Technical Preview Build 10049 now available
Windows 10 News
No Audio on Windows 10 Technical Preview Build 10041
I updated my laptop this morning and my sound doesn't work anymore. My Realtek Audio Driver is updated, i think the OS is the problem. How to fix this? ASUS X551CA Laptop Intel Celeron 2GB RAM P.S. UPDATE Audio issues in Windows 10...
Drivers and Hardware
Windows technical preview build numbers & everything else
Windows 10 News
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 12:23.
Find Us
Twitter Facebook Google+

Windows 10 Forums