Page 30 of 52 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast

  1. Join Date : Oct 2013
    A Finnish ex-pat in Germany
    Posts : 9,050
    Windows 10 Pro
       2016-01-20 #290

    salle said: View Post
    I'm using the English version, and can confirm this same problem even with 1511. OneDriveSetup.exe helps but I haven't yet tried how it works if the users has no admin rights (ie. does it install it under the admin's profile when running as admin?)

    Edit: found this:
    Win10: Unattend.xml CopyProfile and OneDrive | David Segura

    Anyway, running the setup as a non-admin works. So possibly the same batch used to delete quickaccess automaticdestinations could be used to launch the setup on first run.
    Name:  FIN_Orb.png
Views: 839
Size:  6.0 KB

    Moi Salle. Mukava saada muitakin suomalaisia tänne!

    Oletko kokeillut tätä pientä scriptiä jonka postasin aiemmin, se resetoi Quick Accessin: Windows 10 Image - Customize in Audit Mode with Sysprep - Page 28 - Windows 10 Forums

    Name:  ENUS_Orb.png
Views: 827
Size:  8.0 KB

    And in accordance to the forum rules, the same in English:

    Hi Salle. Nice to get more Finns here!

    Have you tried the small script I posted earlier, it resets the Quick Access: Windows 10 Image - Customize in Audit Mode with Sysprep - Page 28 - Windows 10 Forums

    Kari
      My System SpecsSystem Spec


  2. Join Date : Sep 2015
    Posts : 5
    Windows 10
       2016-01-20 #291

    Kari said: View Post

    And in accordance to the forum rules, the same in English:

    Hi Salle. Nice to get more Finns here!

    Have you tried the small script I posted earlier, it resets the Quick Access: Windows 10 Image - Customize in Audit Mode with Sysprep - Page 28 - Windows 10 Forums

    Kari
    Thanks

    Yes, the script you mentioned does work for resetting quick access - thanks for that. It's just OneDrive that doesn't work correctly with copyprofile, but using the same script and adding %localappdata%\Microsoft\OneDrive\Update\OneDriveSetup.exe to it before the 'del %0' part makes it work in the first user login.
      My System SpecsSystem Spec


  3. Join Date : Oct 2013
    A Finnish ex-pat in Germany
    Posts : 9,050
    Windows 10 Pro
       2016-01-20 #292

    salle said: View Post
    ... adding %localappdata%\Microsoft\OneDrive\Update\OneDriveSetup.exe to it before the 'del %0' part makes it work in the first user login.
    Thanks for the tip, I have to test this.

    If you need to use this batch in any other way than a RunOnce batch when a user profile is created, save it on desktop and run whenever you need to reset the Quick Access (of course leaving the del%0 because it deletes the batch itself).
      My System SpecsSystem Spec


  4. Join Date : Jan 2016
    Posts : 1
    8.1 / Ubuntu
       2016-01-22 #293

    I tested Sysprepping + CopyProfile with Updates already installed, which is breaking the search-bar (known issue as I read).
    To fix this issue, uninstall the Update KB3124266 (Or remove it in Auditmode), Then Install it again.
      My System SpecsSystem Spec


  5. Join Date : Feb 2016
    Posts : 1
    Windows 10
       2016-02-01 #294

    Edit finished image?


    Hi,

    i just finished my image and everything works fine after a few test runs / configurations.
    Now Im wondering, if its possible to edit the master install aftere all sysprep stuffs?

    I thought about just saving the vHD from the Hyper-V and edit things in this one, but as it crashed somehow, I cant use it anymore.


    Any help is highly appreciated!

    BR,
    Mike
      My System SpecsSystem Spec


  6. Join Date : Feb 2016
    Posts : 6
    Windows 10 Pro X64 v1511 build SO 10586.71
       2016-02-05 #295

    sysprep could not validate image - win 10 pro x64 v1511 10586.71


    Hello, I just joined this forum and thanks for your useful thread.
    I tried sysprep on a Win 10 Pro x64 client already updated to v1511 build SO 10586.71, installed and configured with one local admin, some softwares and ready to be joined to my domain (educational classroom).
    After preparing an AnswerFile 04.xml I followed
    1 no network connections
    2 net stop wmpnetworksvc
    3 sysprep.exe /generalize /oobe /shutdown /unattend:C:\04.xml
    but sysprep could not validate image.. (see setupact.zip and 04.zip)
    Any idea?
    Thank you
      My System SpecsSystem Spec


  7. Join Date : Oct 2013
    A Finnish ex-pat in Germany
    Posts : 9,050
    Windows 10 Pro
       2016-02-05 #296

    lmc said: View Post
    Hello, I just joined this forum and thanks for your useful thread.
    I tried sysprep on a Win 10 Pro x64 client already updated to v1511 build SO 10586.71, installed and configured with one local admin, some softwares and ready to be joined to my domain (educational classroom).
    After preparing an AnswerFile 04.xml I followed
    1 no network connections
    2 net stop wmpnetworksvc
    3 sysprep.exe /generalize /oobe /shutdown /unattend:C:\04.xml
    but sysprep could not validate image.. (see setupact.zip and 04.zip)
    Any idea?
    Thank you
    Please zip and post the C:\Windows\System32\Sysprep\Panther\Setupact.log, it might reveal the reason.
      My System SpecsSystem Spec


  8. Join Date : Feb 2016
    Posts : 6
    Windows 10 Pro X64 v1511 build SO 10586.71
       2016-02-05 #297

    Kari said: View Post
    Please zip and post the C:\Windows\System32\Sysprep\Panther\Setupact.log, it might reveal the reason.
    Something wrong in previous attachments..
    Here are Setupact.log and 04.xml used as 'answerfile' (zipped).
    Thank you
    Last edited by lmc; 2016-02-05 at 09:48. Reason: attachment not working
      My System SpecsSystem Spec


  9. Join Date : Oct 2013
    A Finnish ex-pat in Germany
    Posts : 9,050
    Windows 10 Pro
       2016-02-05 #298

    lmc said: View Post
    Something wrong in previous attachments..
    Here are Setupact.log and 04.xml used as 'answerfile' (zipped).
    Thank you
    Again, no attachments. Try again.
      My System SpecsSystem Spec


  10. Join Date : Feb 2016
    Posts : 6
    Windows 10 Pro X64 v1511 build SO 10586.71
       2016-02-05 #299

    Kari said: View Post
    Please zip and post the C:\Windows\System32\Sysprep\Panther\Setupact.log, it might reveal the reason.
    Something wrong in previous attachments..
    Here are Setupact.log and 04.xml used as 'answerfile' (zipped).
    Thank you
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 30 of 52 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast


Similar Threads
Tutorial Category
Default User Profile - Customize in Windows 10
How to Customize Default User Profile for New Accounts in Windows 10 Default User Profile is stored in a hidden folder in main profile folder Users. When a new user is created, either when installing Windows or any time later, Windows uses this...
Tutorials
Customize the Windows 10 Log-On and Log-Off Screen
how Customize the Windows 10 Log-On and Log-Off Screen in Build 10240? i like a black color! :confused:
Customization
Sysprep fails - Windows 10 build 10162
Hello Guys I'm trying to sysprep a Windows 10 Enterprise build 10162 so that i can capture, but i'm getting some errors and hope you guys have some sort of solution. I've tried removing The upgrade key in HKLM system, but that didn't help. ...
Installation and Setup
Sysprep fails fatally Windows 10 10122
I've tried to go into AUDIT mode to change the User profiles over to a different HDD on 10122. I get a fatal sysprep error. All i've used is an answer file with User profiles set to I:\Users Program Data is not moved, copyprofile not set. Only...
Installation and Setup
NCC Group to audit OpenSSL for security holes
Read more: NCC Group to audit OpenSSL for security holes | ZDNet
Windows 10 News
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:40.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums