1.    18 May 2016 #1
    Join Date : Oct 2015
    Posts : 20
    Windows 7

    Not able to load webpage.PLEASE HELP

    Hi guys,
    I am having a problem with my browser or wireless adapter.
    Here is the problem
    Whenever I try to load any website or webpage in my PC via my wireless adapter to connect to my home wifi ,the webpage just loads half or 1/4 and my browser is just showing that the webpage is loading.
    I just get stuck there and the webpage do not loads.
    Browser Google chrome.
    WiFi adapter Tp link TL-WN721N
    WiFi router Dlink DIR-615

    I also tried to load webpage from my phonr and iPad ,it works really well but the website is loading ramdomly(sometimes loads completly,sometimes 1/2 ,sometimes 1/4 and just gets stuck)


      My System SpecsSystem Spec

  2.    20 May 2016 #2
    Join Date : Jan 2015
    UK, Midlands
    Posts : 5,765
    Win 10 Pro (1607)

    Hello, sorry you've not had a reply yet.
    and report your results.

    Here's another:
    Test Your Broadband Speed - Geek Squad

    What happens if you use an ethernet connection? Or a different WiFi connection?
      My System SpecsSystem Spec

  3.    20 May 2016 #3
    Join Date : May 2015
    Central IL
    Posts : 2,560
    EL Capitan

    Incomplete page loading has nothing to do with your Internet Speed. It is because there is either an issue on your computer with third party security software. Or the website you are going to is having issues, which is causing Chrome to stall.

    What add-ons do you have installed in Chrome? Try running it with no active Addons, clear all History, Cached items, cookies and see if it does it again.
      My System SpecsSystem Spec

  4.    24 May 2016 #4
    Join Date : Oct 2015
    Posts : 20
    Windows 7

    Thanks for the reply ,
    I tried to disable the addons but it did't work.Then i tried to connect the PC via cable to my router,it worked really well.I didn't found any problems at all. The browser was perfectly fine.
    I dont know what is the problem ,is it my wireless adapter or router.
    Do anyone have any ideas?
      My System SpecsSystem Spec

  5.    24 May 2016 #5
    Join Date : Jan 2015
    UK, Midlands
    Posts : 5,765
    Win 10 Pro (1607)

    Very weak signal? Maybe you need to change the channel or band?
    Switching Wifi hotspots? (Can be disabled in Settings)

    You can check with e.g. Acrylic Wi-Fi (free) or similar.
      My System SpecsSystem Spec

  6.    30 May 2016 #6
    Join Date : Oct 2015
    Posts : 20
    Windows 7

    The signal is fine.
    can you tell me how to change channel or band.
      My System SpecsSystem Spec

  7.    30 May 2016 #7
    Join Date : Jan 2015
    UK, Midlands
    Posts : 5,765
    Win 10 Pro (1607)

    If the signal is fine and there's no competition (same channel, same strength) reported by e.g. Acrylic Wi-Fi, there should be no need to change the channel or band.

    A little searching ('change router channel') offers:
    Change Your Wi-Fi Router Channel to Optimize Your Wireless Signal
    for example.
      My System SpecsSystem Spec


Similar Threads
Thread Forum
Webpage Loading
All of a sudden, some webpages load SUUUPPPERR SLOOWW even though they didn't before. I just installed the latest Realtek PCIe GBE Family Controller Driver if that helps at all :/ What is the latest version of that driver, by the way? Thanks1
Network and Sharing
Webpage Error
Just starting yesterday links from newegg.com emails once clicked open a webpage and leaves error to update my browser. Once I open F12 tools I see the page is loaded using docmode IE7 default but ie 11 is available and I can't make the change...
Browsers and Email
MIT's answer to cutting webpage load-times?
Read more: MIT's answer to cutting webpage load-times? It's the Polaris compression-trumping browser framework | ZDNet
Windows 10 News
Solved Webpage won't load in FF or IE but is OK in Edge
New to W10 (from W7) :D I have been searching/reading here but can't see the answer. The problem, a certain webpage and my home page http://www.whiskey7.org won't load in FF. I get 'Server not found' It works in Edge and I am rather new to...
Browsers and Email
windows wil not load nor will it load with installiation media
as per title what i have tried is checking the installation media is good which it is checked it on another rig running windows 10. okay so what happens is it will go through the normal boot up procedure my rig that is, bios will post normally and...
Performance & Maintenance
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 02:09.
Find Us
Twitter Facebook Google+

Windows 10 Forums