1.    21 Apr 2016 #1
    Join Date : Apr 2016
    Posts : 2
    Windows 10

    Very strange problem

    Dear All,

    Please help me . Its been so many days now, I was able to use WiFi everywhere using my laptop.

    Suddenly one day I logged in to Office Wifi , it says " No Internet, Connected ,Secured". Diagnostics shows "One or more protocol is missing on this system..Blah".

    Adding to it , I can still use internet from other WiFi sources. But not from the office SSID.

    Actually What I see after connecting to Office SSID,Default Gateway & DNS server does not get allocated.

      My System SpecsSystem Spec

  2.    21 Apr 2016 #2

    Welcome aboard, Sam.

    Are other computers able to access your office's WiFi?

    If so, go to Settings and select WiFi and make sure that you are actually connected to your office WiFi.
      My System SpecsSystem Spec

  3.    21 Apr 2016 #3
    Join Date : Apr 2016
    Posts : 2
    Windows 10

    Thanks !! All of my fellow colleague are able to use the Office WiFi. Nobody uses LAN here.
    Its get connected. I get Dynamic IPs . But not able to use the Internet.

    Wifi Status -No Internet/Secured

      My System SpecsSystem Spec


Similar Threads
Thread Forum
strange network problem
having changed location to a small office after having a talktalk connection which worked OK. I am now connected 4 PCs through a Switch and shared a printer without any problems as the Internet was from a Public connection in the same building each...
Network and Sharing
Help with a strange problem
Hi everyone, I have this problem: This situation is similar, but to me doubled the directory “downloads” Drives Appearing Twice in Navigation Pane of Windows 10 Explorer - AskVG
General Support
Strange Sound problem
I have just done a fresh install of Win 10 (not an upgrade) I have noticed that no windows sounds are working. I can play music , listen to youtube everything seems fine but I do miss the little sounds that re-assured me my usb stick was just...
Drivers and Hardware
Solved Strange Boot Problem
When my machine boost build 10565 I see the MS logo and the spinning Dots then the screen goes black then the same logo and dots appear for awhile and then a blue screen with dots and finally the Lock screen appears. This is taking quite some time....
Windows Insider
Strange Hibernation problem
I have an old Samsung NB30 netbook. It came with windows 7 starter, but I installed windows 8 on it and everything ran fine. Now I did the upgrade to windows 10 and everthing worked fine and it was faster than the windows 8, but still...
General Support
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 10:16.
Find Us
Twitter Facebook Google+

Windows 10 Forums