Page 1 of 5 123 ... LastLast

  1. Join Date : Jul 2015
    Posts : 3
    Windows 10
       31 Jul 2015 #1

    Just upgraded to Windows 10, no internet connection


    Just upgraded to Windows 10, no internet connection. Had no problems before on 8.1.

    No network adapters are recognized (Bluetooth, Ethernet, WLAN). Have Atheros Qualcomm AR9485WB.
    Device manager says all is OK, but PC settings say no network adapters detected.
    I tried to uninstall/install multiple versions of drivers but nothing works.

    Any ideas?
      My System SpecsSystem Spec


  2. Join Date : Jul 2015
    Posts : 2
    Windows 10 Pro
       31 Jul 2015 #2

    Same issue here .... device drivers are installed but both wifi (Intel Centring N 6235) and Realtek PciE card are showing disabled.
    No VPN software installed as I uninstalled them ... tried to do a reset but that fails to complete and unable to downgrade to windows 7 as the system was functional for a full 2 days before this happend. Any pointers?
      My System SpecsSystem Spec


  3. Join Date : Jul 2015
    Posts : 3
    Windows 10
       31 Jul 2015 #3

    faizn said: View Post
    Same issue here .... device drivers are installed but both wifi (Intel Centring N 6235) and Realtek PciE card are showing disabled.
    No VPN software installed as I uninstalled them ... tried to do a reset but that fails to complete and unable to downgrade to windows 7 as the system was functional for a full 2 days before this happend. Any pointers?
    It seems I solved it. I a reset (not to factory to settings) while keeping my files but it erased all my apps including Cisco VPN and others such as google drive, all ASUS original pre-installed wares etc.... In doing the reset, it re-installed 10 automatically and then the internet seems to work fine so far. Which is a relief because it did not work at all before. The only annoyance is I have to reinstall even WORD, EXCEL, ACROBAT etc... which is a bit surprising. But anyway 10hrs of work seems to have salvaged my device. Another 10 to get my IT department to re-install the softwares that were deleted including CISCO VPN....
      My System SpecsSystem Spec


  4. Join Date : Jul 2015
    Posts : 2
    Windows 10 Pro
       01 Aug 2015 #4

    Glad to hear you got it working ... I tried a reset but it seems to fail ... maybe I'll try it through safe mode and see if there is any joy.
      My System SpecsSystem Spec


  5. Join Date : Aug 2015
    Posts : 2
    Windows 10
       02 Aug 2015 #5

    I had the same issue with the network adapters not appearing when I upgraded from 8.1 to 10. The network icon on the task bar showed a red 'X' and the icons in the control panel settings were missing. Device Manager showed that my Realtek card was installed and working properly but I had no internet connection. I tried various solutions on other sites but they didn't Work.

    My issue turned out to be down to Kaspersky Internet Security 2015. Once I uninstalled it the task bar icon changed to the yellow '!' mark and then showed it was connected. The network adapter icon also reappeared in the control panel settings. I then installed Kaspersky again and all is working well.
      My System SpecsSystem Spec


  6. Join Date : Aug 2015
    Posts : 2
    WIndows 10
       02 Aug 2015 #6

    I'm having the same issue, Dell XPS 502x Upgraded from 8.1 to 10. No network adapters at all. In the Device manager there are warning triangles on network adapters (intel centrino wireless-n 1000) But not sure what drivers to download. I'm assuming the ones for win 8.1 are no good.

    My other laptop updated no problem
      My System SpecsSystem Spec


  7. Join Date : Aug 2015
    Posts : 3
    Windows 10 Pro 64bit
       03 Aug 2015 #7

    I hope this advice helps someone, I spent days scouring threads trying to find an answer for why my Windows 10 wireless worked flawlessly for a full 48 hours after I upgraded and then just stopped! Here's what happened to me and how I fixed it.

    OS:
    Windows 10 Pro 64Bit

    WIFI NETWORK ADAPTERS USED:
    Qualcomm Atheros AR5BWB222 Wireless Network Adapter (Built into Motherboard)
    Netgear WNDA3100v2 N600 Wireless Network Adapter (USB Wifi Dongle)

    SYMPTOMS:
    * Qualcomm Wifi worked flawlessly for almost 48 hours after upgrading from Win7 to Win10. No hitches.
    * On 3rd day, booted system and everything seemed normal, Wifi connected, no yellow exclamation mark. Internet detected and flowing normally according to the Qualcomm Wireless adapter... BUT!
    * All internet reliant apps not working e.g Steam, Team Viewer, Spotify, Dropbox, AV updates.
    * Go to any browser; Windows Edge, Chrome or Firefox, cannot browse to any website.
    * Checked 'Device Manager' All adapters functioning without issue. Un-installed & Re-installed all just in case.
    * Installed Netgear USB Wifi adapter to test, same symptoms (And Netgear state it's Windows 10 compatible)
    * Tried installing a Legacy Wifi adapter - still no luck.
    * Had 'Tunngle VPN' installed, other threads advised to remove any VPN's and re-install. I did this but no change.

    MY SOLUTION:
    Just as I was signing up to this website to get some answers I thought back to what I had last installed on my PC. I had updated my Bit Defender Internet Security 2015 software just before my previous shutdown. I though maybe its firewall is up to something weird... Sure enough I turn it off and BOOM! Internet!

    * The culprit stopping my internet but causing all adapters to think I was still connected was an annoying wee setting under the advanced settings of my Bit Defender Firewall called 'Block Internet Connection Sharing', I switched this setting off and all is peaceful in the world again. (See attached screenshot - top setting)

    Attachment 28043

    It maybe worth checking your firewall even if it isn't Bit Defender for a similar setting. I hope this information saves someone much frustration and wasted time.

    Willsy
      My System SpecsSystem Spec

  8.    03 Aug 2015 #8

    I have had the same problem and I am using bitdefender (I spent all weekend trying to resolve this issue(day and night) after three goes at installing win 10 I am now back on win 7 i do not have the time at the moment to try again. I will try at a later date.

    tried internal Realteck pci family lan 10/1000 (gigabyte F2A68HM-HD2 motherboard).
    and a wireless tp-link adapter (informed by manufacturer that drivers comming soon).
      My System SpecsSystem Spec


  9. Join Date : Aug 2015
    Posts : 2
    win 10
       03 Aug 2015 #9

    dezride said: View Post
    Just upgraded to Windows 10, no internet connection. Had no problems before on 8.1.

    No network adapters are recognized (Bluetooth, Ethernet, WLAN). Have Atheros Qualcomm AR9485WB.
    Device manager says all is OK, but PC settings say no network adapters detected.
    I tried to uninstall/install multiple versions of drivers but nothing works.

    Any ideas?
    Same problem for me...do not have bit defender or VPN. All drivers are up to date. Have a dellXPS 8700. Have backed out to win 7 and have no problems. Microsoft had me download a program called media creator that they said would fix the problem...it didn't.
      My System SpecsSystem Spec


  10. Join Date : Aug 2015
    Posts : 2
    WIndows 10
       03 Aug 2015 #10

    Strangely I fixed mine by going to device manager, deleting the problem adapters the rescanning for new hardware. Both the wifi and ethernet adapters were found and working.
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 1 of 5 123 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
No internet connection after upgrade
Hi, I upgraded my ageing Dell Inspiron 530 desktop PC this morning from Win7 Ultimate to Win10 Pro. The PC is connected to the router via ethernet cable. All seems fine in terms of the OS, but I have no internet access. I know the router's OK...
Network and Sharing
Solved Windows 10 Limited access/ No internet connection
Hello. Today, when i opened my PC i found out that i have "No internet connection". The last time i used it was last night, and it worked like a charm. The problem is from the software itself I guess because other devices seem to be working fine...
Network and Sharing
Internet connection problem on windows 10 PRO !
I do not hav any internet connection if I try to go on Google Chrome,Mozila Firefox or Internet Explorer and I do not hav it either on Steam and World of Tanks. But I do have internet connection on Microsoft Edge and TeamSpeak 3 ?! I tried...
Network and Sharing
Just upgraded, no internet connection
Hey guys! I just upgraded to 10 about an hour ago from windows 7. I have no internet connection (it says "limited"). Local area connection does not have a valid ip configuration If I try to reset my IP it tells me Ip address has not yet...
Network and Sharing
Upgraded to Windows 10 and internet went from 15 MB to 0.50?
I just tested my internet speed and once I had windows 8.1 my downloaded was 15 that's what I'm paying for, but all of the sudden Windows 10 gives me 0.50 download? ((Really low))
Network and Sharing
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:30.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums