1.    04 Feb 2016 #1
    Join Date : Feb 2016
    Posts : 2
    Windows 10 Professional

    Is this a Windows 10 Problem?


    I am having an issue with reports that are created in Crystal Reports in an application that was built in Visual Studio.

    My operating system is Windows 10 Professional, with all of the updates applied.
    My copy of Visual Studio is Community Edition 2015 version 14.0.247520.0 Update 1.
    The version of Crystal Reports is 13.0.2000.0.

    This issue only started in mid January, 2016. Prior to that everything was fine.

    The reports contain a jpeg of the company logo in the header. The application calls up a Crystal Report and fills in the invoicing information. I see all of the details, then save that report in PDF format. I am able to open that PDF file on my computer and see all of the details. However, most of the clients that are emailed the PDF files are unable to see any details in the PDF file.

    I have asked people to try to open the files in other operating systems and have learned that they can see the details on their Ipads and on Android tablets, but not on Windows computers.

    Reports that I create from the same application that do not have any header are readable by everyone.

    Has anyone ever heard of a such a thing?

      My System SpecsSystem Spec

  2.    04 Feb 2016 #2
    Join Date : Feb 2016
    Posts : 2
    Windows 10 Professional

    It turns out it was the font that was the issue. I changed the font and now it is ok.
      My System SpecsSystem Spec


Similar Threads
Thread Forum
Password problem or Windows Live Account problem
Cannot remember password, OR typed it in wrong on both entries. When I use the tool for recovering/resetting the password. The system takes me to a reset function, where I am able to put in a new password twice, but the screen that follows does not...
User Accounts and Family Safety
Problem with Windows 10 and uhd tv
Hi I was using my computer with a HD TV, and I disabled the monitor in the settings. Now I have upgraded my TV to a uhd but it says there is no signal. If I unplugged the TV from the computer I can get the monitor back, but I can't set the...
Graphic Cards
windows 10 problem
i have an laptop clevo a15eh with i3 2310m ,After rebooting the screen is black, you need to close the laptop to work with the screen
Installation and Setup
Windows 10 app problem
My computer has Windows 7 Home Premium installed with Service Pack 1 and has just been updated but Microsoft says I have to have Windows 7 Home Premium with Service Pack 1 to get the app. How do I get my free upgrade to Windows 10?
Installation and Setup
Windows 10 problem !
Hello my friends. I'm facing a little issue with windows 10! When I start my computer everything seems to be ok, however 30 minutes later the process ntoskrnl.exe begin to use lot of memory. There is a screenshot: 27977 Tanks for your time !
General Support
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 13:05.
Find Us
Twitter Facebook Google+

Windows 10 Forums