1.    22 Jun 2015 #1
    Join Date : Jun 2015
    Posts : 27
    windows 10

    No sound via VT1828s.

    I got sound for a couple hours but then my wife tried her pogo.com flash game then sound went away so I fiddled away and still no sound on any thing, give up turn it off.

    Next day disable/enable audio device nothing uninstall endpoint let it re-install still nothing, hours later all of the sudden sound comes back after doing nothing wmp/steam games work ok great, wife plays pogo.com flash game again and sound is gone everywhere again/wmp won't even run an avi/mp4/mkv just comes up unsupported/youtube or other flash video sputter and error 0 sound then says try again later.

    Sooooo, I go through the disable/enable uninstall/install restart again and again, select speaker as default and check disable enhancement in hd audio properties like one post suggested still nothing.

    Obviously pogo or flash games are bad for something in via sound but is there a way to fix it or is there other things broken too?

    I also tried an old Audigy LS card it wouldn';t even boot into windows.

    That's it any ideas? Thanks.

    The fix to get sound back, it seems as long as you try to install any via audio driver be it vx7 (which I did the 1st time but win popped up saying it was wrong driver basically) or 10_1200a the sound comes back but wmp is still broken and flash player.

    Nope that ^ didn't last long youtube killed it and I think I'm getting sick of it.

    The final fix, don't trust auto win updates there was a slew of them had to hit retry 3 times before it would dl them because it didn't do it before, youtube flash and stupid pogo work now with sound and all. Arggg.
    Last edited by upcoast; 22 Jun 2015 at 11:07.
      My System SpecsSystem Spec

  2.    13 Jul 2015 #2
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 4
    Win10 Pro x64
      My System SpecsSystem Spec


Similar Threads
Thread Forum
Solved No sound from sound blaster
I just installed the most recent windows 10 tech preview last night; but my sound blaster pci express sound card did not get installed correctly or something because i am getting no sound at all. Please help me fix this before I roll everything back...
Drivers and Hardware
No Sound
Build 10074, after yesterday's update, sound not working. Also videos are very slow, was fine before. Gave feedback about this. Any help?
Drivers and Hardware
No Sound
Upgraded to Windows 10 this morning and now I'm getting no sound. I have tried a repair install of the 8.1 drivers (10 drivers aren't due until 16th).
Drivers and Hardware
W10 caused sound to not work, now sound card no longer recognized
When I first went from W8.1 to W10, everything worked except the sound. Now after several updates, the icon speaker in task bar has an x by it, and when I hover mouse over icon the message states that "no audio output device is installed." When I...
Drivers and Hardware
No sound
I have no sound on my desktop after updating to 10130 but I do on my laptop
General Support
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 19:50.
Find Us
Twitter Facebook Google+

Windows 10 Forums