1.    14 Aug 2016 #1
    Join Date : Mar 2015
    Posts : 118
    Windows 10 x64

    Reset the autoplay/autorun devices list

    In autoplay settings, i have the list of each device i connected so far. How do i remove them?
      My System SpecsSystem Spec

  2.    14 Aug 2016 #2
    Join Date : Dec 2013
    Sydney, Nova Scotia, Canada
    Posts : 7,596
    Windows 10 IoT

    Reset all defaults button at the bottom maybe? I have autoplay turned off. My list of devices is empty.
      My System SpecsSystem Spec


Similar Threads
Thread Forum
Devices list under MS account
Hello I have a desktop PC plus an XBOX one. Both signed into my MS account. Until today (well that's when I first noticed) both the PC and the XBOX one are listed under 'My Devices' when I login to the account.microsoft.com However now the...
Drivers and Hardware
IPad Autoplay - question 2 - edit devices in device listing
A second issue popped up while I was trying to sync my iPad. There are multiple instances of the same device in my device list. I only have one iPad, but it shows up three times (see the highlighted entries). 73032 Is there any way to delete the...
Software and Apps
Mobile Get a list of devices ready for the official Windows Update 10
Get a list of devices ready for the official Windows Update 10 Read more (via Bing Transl.): http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=en&a=http://www.windowsmaniak.pl/691/691/ See also: Windows 10 Mobile build 10586.164 now...
Windows 10 News
Missing "Import Photos and Videos" from autoplay for devices
I swear I had a import photos and videos option for devices on Windows 10 but now it seems I don't. This is what I get for options. 37605 I don't even have the options in my autoplay settings and default settings. Any help would be great.
General Support
Autorun.dll is corrup or missing
I have the erorr autorun.dll is missing or corrupt when trying to load setup for windows 10 technichal preview upgrade iso I have ran a chdsk /r and sfc/scannow and neither have detected any missing files I also ran an AV scan with no luck
Installation and Setup
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 06:51.
Find Us
Twitter Facebook Google+

Windows 10 Forums