1.    20 Jul 2016 #1
    Join Date : Jul 2016
    Posts : 2
    Windows 10 Home

    Compaq Cq5110Y no audio after Windows 10 clean install

    The desktop originally had Vista on it then I installed Windows 7 Home Premium and tried to update to Windows 10 but ran into some issues with updates. So I just did a clean install and everything is working flawlessly except for the sound and after a few updates it says its fully updated now. I've even downloaded the HP Support Assistant and it says it can't find any updates. So I ventured on to the Compaq website and tried to download the drivers from there but the highest OS they offer for my desktop is Windows 7. It says the drivers are installed but i still dont have any sound.

    Click image for larger version. 

Name:	Untitled.jpg 
Views:	1 
Size:	115.3 KB 
ID:	91182
      My System SpecsSystem Spec

  2.    20 Jul 2016 #2
    Join Date : Jul 2016
    Posts : 2
    Windows 10 Home

    Btw I did try the driver for realtek thats in the sticky thread and it says I already have the latest driver installed.
      My System SpecsSystem Spec


Similar Threads
Thread Forum
Solved Windows 10 clean install - hard drive doesn't show up before install
Hi I have looked through solutions for this issue, but the suggestions don't seem to fix my issue... I am running Windows 7 SP1 Pro 64-bit on a Dell Optiplex 760, and try to do a clean install of Windows 10, using the ISO file which I downloaded...
Installation and Setup
Installing Win10 on an old Compaq laptop
As an experiment, I'm trying to install Win10 on an old Compaq laptop that originally ran XP, but over the years, I have upgraded it to Vista, and then to Win7, and it still works OK. It won't boot from USB so I made a DVD of Win10 and while it...
Installation and Setup
Compaq rollback 10 to 8.1 Pro (x64)
I was (over the telephone) attempting to assist someone rolling their Compaq Presario CQ57 back from 10 Pro x64 to 8.1 Pro. The upgrade was done on 8/18, so well within the 30 day window. Using the standard roll back option from the recovery...
Installation and Setup
Audio glitches after windows 10 clean install, I've tried everything!
The problem: Streaming audio (or video) through a browser, chrome in this instance (I've tried others). I like to have pandora/youtube playing while I work on my files in lightroom and photoshop, the audio is fine while chrome is the selected...
Drivers and Hardware
Solved Audio with Clean install build (10074) how to fix if you have probs
Hi there You might find after a NEW / Clean install you lose audio again. You probably need to do two things 1) Default audio seems to be re-set to Headphones -- change to Speakers or HDMI -- whatever you are using. 2) Disable all...
Drivers and Hardware
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 10:37.
Find Us
Twitter Facebook Google+

Windows 10 Forums