1.    05 Apr 2015 #1
    Join Date : Jan 2015
    Home town Columbus,O.H.I.O
    Posts : 226
    Windows 8.1 Pro/Windows Preview 10

    N/B/running hot

    My North Bridge is at 126%. It's on a Asus Crosshair IV Formula Motherboard

    Now this one I built for my boy and it sat lol for about a year. I'M RIDING IT NOW. Is that to hot for it. I no the N/B gets hotter than S/B due to air flow. And I did have a 3500RPM fan on it. I must have took it off. So my question to you is it to hot if so should I put that fan back on. If I can locate it lol.

    I touch them both and they don't feel hot.
    Last edited by Gina France; 05 Apr 2015 at 19:41.
      My System SpecsSystem Spec

  2.    06 Apr 2015 #2
    Join Date : Oct 2013
    Posts : 7,167
    Windows 10 Pro X64

    That is a common issue with your motherboard. What kind of cpu cooler are you using?

    You should add a fan and point it at the NB
    Last edited by Dude; 06 Apr 2015 at 09:30.
      My System SpecsSystem Spec

  3.    07 Apr 2015 #3
    Join Date : Jul 2014
    Posts : 6,714
    All kinds

    Had same problem with my Gigabyte MB, those AMD NBs do run hot, no matter which make. Managed to get it down to 80c by installing a better, active cooler on it.
      My System SpecsSystem Spec


Similar Threads
Thread Forum
Running Cocos2d-x on Windows 10
Source: Running Cocos2d-x on Windows 10
Windows 10 News
I'm running 8 pc's: how to install W10 and keep my programs???
Folks, As my title indicates, I've got a few machines. They're all running nicely. (Well, except for the Surface, but that's just the way the surface is...). I'm VERY interested in upgrading to Windows 10 when it is released, especially since...
Installation and Setup
programs not running...
Friends came over... wanted to show them the Windows 10 beta I am running. When i click on the start icon, nothing. When I click on IE-11 nothing. Yet when I click on File-explorer or FireFox there isn't a problem. I have rebooted and...
Installation and Setup
Running VM's Within Windows 10
Hello, my first post here, hope it's in the right place. I've been running Windows 10 since the day after the preview was released. However I took a different route than most when evaluating the OS, I installed it on my school laptop. Now it's not...
Running on 1 core out of 4
Did anybody check Advanced Boot options in Msconfig. Seemed to me that my computer is booting too slow, checked those options and lo and behold it's been set to one core only. !!!! After fixing that it boots and run much faster.
Drivers and Hardware
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 18:49.
Find Us
Twitter Facebook Google+

Windows 10 Forums