Page 2 of 2 FirstFirst 12
  1.    16 Sep 2016 #11
    Join Date : Sep 2016
    Posts : 5
    W10 Pro

    I replaced the mobo and the cpu. Everything else is the same. I was amazed to find that with the existing SSD image unchanged, the system booted and worked perfectly with the new mobo and cpu. Granted I used the same brand of mobo and cpu (Gigabyte and Intel). So, it is the same version of W10 with all the same apps etc. W10 was intelligent enough to update a few drivers for the new mobo I think and then just booted fine. No more issues. I did get W10 registered over the phone, took awhile, but it went fine.
      My System SpecsSystem Spec

  2.    16 Sep 2016 #12
    Join Date : Oct 2013
    NW Florida
    Posts : 6,139
    Windows 10 Enterprise and Pro/Windows 7 Enterprise/Linux Mint

    Great, glad everything worked out well for you. Well done. Good job.
      My System SpecsSystem Spec

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads
Thread Forum
Boot and startup problems..
Hello everyone, I recently bought an acer v nitro laptop, its been a month and everything was great till there was a recent update on windows 10. Since then, I am having multiple problems. 1) sometimes when I boot my laptop, I get a blue screen...
BSOD Crashes and Debugging
Intermittent Slow Boot
Hi Hope someone can help I have this intermittent problem it happens about every third time I boot up I have a Asus Z97A motherboard, a Samsung 850 pro SSD C: drive, a WD 1 TB black D: drive and a WD 2 TB E: drive I just got done doing a...
General Support
Intermittent wrong screen resolution at boot
This has only started happening recently - every few boots, the screen choice between Windows 10 and XP appears with the wrong resolution. The image is small on the screen. If I select Windows 10, the full boot sequence continues with that...
Graphic Cards
Boot Problems
Did a clean install of Windows 10,had windows7 on before. When I boot the machine its want to know if I want Windows7 or Windows 10 for OS. Why does it think Windows7 is still here?. Did a format on machine before Windows10. Went to msconfig boot...
Installation and Setup
Problems with Hybrid boot
Hello, I have 2 PCs, both running win 10 updated from 8.1. The desktop has an AMD processor and graphics card, the laptop has an intel i5 and nvidia card. Both have 8 gb ram. Since an update around 2 weeks ago both have a strange problem: fast...
General Support
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 16:44.
Find Us
Twitter Facebook Google+

Windows 10 Forums