Page 1 of 2 12 LastLast

  1. Joined : Jan 2015
    UK
    Posts : 252
    windows 10
       30 May 2015 #1

    waterfox


    I have been using waterfox 64bit on the last few win 10 updates but for some reason after latest win update I cannot to certain sites :- speedtest.net just gives a black screen; but it works alright on Spartan.
    have uninstalled and reinstalled still the same.
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Oct 2013
    Okotoks
    Posts : 9,519
    Windows 7 Home Premium x64 and Windows 10 Pro
       30 May 2015 #2

    might have to update java and or flash.
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Jan 2015
    UK
    Posts : 252
    windows 10
       30 May 2015 #3

    rvbfan said: View Post
    might have to update java and or flash.
    both up to date
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Oct 2013
    Okotoks
    Posts : 9,519
    Windows 7 Home Premium x64 and Windows 10 Pro
       30 May 2015 #4

    Does it work with 8.1 or 7? I know I stopped using it a while back because of issues like this. Palemoon is a good alternative.
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Jan 2015
    UK
    Posts : 252
    windows 10
       31 May 2015 #5

    rvbfan said: View Post
    Does it work with 8.1 or 7? I know I stopped using it a while back because of issues like this. Palemoon is a good alternative.
    I don't know only started using on windows 10
    I'll give palemoon a try
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Jan 2015
    UK
    Posts : 252
    windows 10
       31 May 2015 #6

    put palemoon 64 bit on and speedtest.net works fine on it
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Oct 2013
    Okotoks
    Posts : 9,519
    Windows 7 Home Premium x64 and Windows 10 Pro
       31 May 2015 #7

    waterfox waterfox
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Aug 2016
    Denver
    Posts : 12
    win7 and win10
       15 Oct 2016 #8

    goatty2 said: View Post
    I have been using waterfox 64bit on the last few win 10 updates but for some reason after latest win update I cannot to certain sites :- speedtest.net just gives a black screen; but it works alright on Spartan.
    have uninstalled and reinstalled still the same.
    Just changed firefox x86 to waterfox x64 and now, using my Windows tablet/PC 2in1 (Dell XPS 12 9250), I no longer have to deal with Firefox_x86 not responding less than 2 minutes into browsing. Speedtest uses adobe flash, and one of my add-ons to waterfox is YouTube Flash player 1.7.0. Not sure if this addon would make a difference with you, but for me I love how Waterfox uses all my synced firefox preferences, besides (AND mainly) not having to use the Microsoft Edge browser which is definitely not as smoothly dovetailed with LastPass and it's password vault as Waterfox definitely is My OS is Windows 10 Build 14393 with DirectX 12.0.
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Aug 2014
    Forever West
    Posts : 2,371
    Win10 Home and Pro, Win7 Home, Linux Mint
       15 Oct 2016 #9

    This post was over a year old [31 May 2015], things most likely have changed since then.
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Aug 2016
    Denver
    Posts : 12
    win7 and win10
       29 Oct 2016 #10

    Berton said: View Post
    This post was over a year old [31 May 2015], things most likely have changed since then.
    Yes Berton. I erroneously posted my own ongoing resolution of current problems. That post, in retrospect, did not address the concerns of goatty2 in any shape or form. Call it Ausberger's as I do have that narcissistic penchant. Perdón!!!
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:37.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums