1.    31 Jul 2016 #1
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 65
    Windows 10 64 Bit

    Internet banking - Why cant I ...............

    I use my banks internet facilities. Until approx 6 months ago I successfully used my google chrome browser to get me to the bank home page. Having entered the required information, it often tells me that connection has failed or site unavailable, which is a pain. This happens about 60/70% of the time (Day or Night)

    If I use internet explorer - it connects without problems each time. Is there something obvious here that I have failed to configure, or possibly a box that should be ticked?
    Thanks in advance for your input.
      My System SpecsSystem Spec

  2.    31 Jul 2016 #2
    Join Date : Dec 2013
    Posts : 798
    Windows 8.1 Windows 10 IP 14955 Windows 10 14393.321

    Have you tried incognito mode to log in to your bank account?
    Browse in private with incognito mode - Chrome Help
      My System SpecsSystem Spec

  3.    31 Jul 2016 #3
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 65
    Windows 10 64 Bit

    good thought, tried immediately after reading your comment, but no change regrettably.
      My System SpecsSystem Spec

  4.    31 Jul 2016 #4
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 356
    Windows 10 Pro 64bit v10586.3

    your credentials may have expired i.e. password...
      My System SpecsSystem Spec

  5.    31 Jul 2016 #5
    Join Date : Aug 2014
    Forever West
    Posts : 2,163
    Win10 Home and Pro, Win7 Home, Linux Mint

    If IE works it could be in how the site is created/coded. I've seen that happen in my area where some browsers weren't supported by the banks' Web site. Their IT dept. should be of help.
      My System SpecsSystem Spec

  6.    01 Aug 2016 #6
    Join Date : Jun 2015
    Posts : 1,022
    Windows 10 Home x64 (Laptop), Windows 10 Pro x64 (Desktop)

    Try resetting Chrome to defaults or reinstalling Chrome?
      My System SpecsSystem Spec


Similar Threads
Thread Forum
Yellow triangle over internet network even if internet works
Hi ! First of all thank you every helper and tutorial maker for the awesome work that helped me to find solutions ! I'm on Windows 10 x64 and my network device is a Intel GbE LAN chip (10/100/1000 Mbit). My issue is : I have a yellow...
Network and Sharing
Dyre banking malware: Windows 10 and Edge browser now targets
Dyre banking malware: Windows 10 and Edge browser now targets | ZDNet
AntiVirus, Firewalls and System Security
AVG internet security blocks guest centos' internet
My box is centos 7.1 x64 as guest virtualbox on windows 10 x64 as host. I could not connect with internet at cenots. At host windows' AVG internet security blocks guest centos' internet. When I uninstall AVG's firewall, guest centos' internet...
AntiVirus, Firewalls and System Security
BSOD whilst browsing internet & d/l-ing PDF file from internet.
Hi guys, I've Just built my PC about a week ago. Opened up the PC 2 days ago to re-wire the cables so its more neater. Reconnected everything and has been working perfectly until I got the BSOD this morning. This morning I was surfing the...
BSOD Crashes and Debugging
Problem with internet speed connection. Slower internet on win 10.
Hi all. I have a weird problem with my internet connection. After i had instaled win 10, my interned slowed down. Before i had speed around 50 mbps (old result under) http://e-speedtest.com/test/785260 Now my speed is 10-15 mbps - no more....
Network and Sharing
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 13:40.
Find Us
Twitter Facebook Google+

Windows 10 Forums