1.    29 Jan 2016 #1
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 45

    wlm 2012 issue after upgrading from 7.1

    Since upgrading from win 7/64 we have had probs with wlm 2012. In essence we can receive but can't send. after creating the email and clicking send, there is no response at all. Using any other email address renders the same problem.

    We have a Lineone address which uses Tiscali settings which we have double checked with Talktalk. We are using webmail at present, but this is inconvenient as we have another email address which we use (BT) which makes a client system better than webmail.

    We will try the repair function to see if this fixes this; I notice very much mixed reports with WLM and win 10 with quite a few having issues, but other saying its working fine. I wonder what the the issue is?
      My System SpecsSystem Spec

  2.    29 Jan 2016 #2
    Join Date : Nov 2015
    Posts : 4,766
    windows 10 Home threshold2

    Please post back the result after running the Repair option.
    I am using WLM since Win 7 and I am stull using it.
    I never have to use the Repair option. Would like to know how effective is the option.
      My System SpecsSystem Spec

  3.    30 Jan 2016 #3
    Join Date : Nov 2015
    Posts : 1,648
    64bit Win 10 Pro ver 1607 Build 14393.105

    Just to be sure, are these the settings you are using for your outgoing mail?

    Outgoing email (SMTP): smtp.tiscali.co.uk
    Outgoing Port: 587
    SSL: No
    Outgoing Authentication: Yes
      My System SpecsSystem Spec

  4.    30 Jan 2016 #4
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 45

    Thank you - yes those are indeed correct works on win 7 but not win 10.....................
      My System SpecsSystem Spec


Similar Threads
Thread Forum
brightness changing issue after upgrading to win 10
Hi guys. Recently i upgrade my laptop to windows 10, and also update my graphic drivers, but now the battery icon in notification area is not visible and i can't change the brightness of my screen too. it seems that the graphic driver installed...
Drivers and Hardware
Upgrading from Windows 8 to Windows 10 Issue after Restarting
I went through the install process of Windows 10. It installed, and then asked to restart. I allowed it to restart then nothing changed once it came back from a reboot. Still Windows 8. No popup showing install is continuing. Nothing. What am I...
Installation and Setup
Solved Requesting insight with issue upgrading to Windows 10.
Hello all, I had windows 10 icon but wanted to do a factory reset on my older PC before upgrading to start completely fresh (computer was having some issues). However, after factory reset, and doing ALL windows updates (including service pack...
Installation and Setup
Issue Upgrading Windows 8.1 to 10 via Install USB
For the past week, I have been trying to upgrade my computer from Windows 8.1 to 10. It usually gets to varying stages of the install process, and then fails. Most recently, when installing through the Windows Media Tool and upgrading from being...
Installation and Setup
Problem Upgrading - Multiple Drive Issue?
I may try disconnecting my other internal sata drives as a last ditch try to upgrade ... Can anyone shed light on why having more than one drive would cause a issue with the upgrade? You're still booted to the active drive, and updating that one....
Installation and Setup
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 02:09.
Find Us
Twitter Facebook Google+

Windows 10 Forums