1.    14 Nov 2015 #1
    Join Date : Nov 2015
    Posts : 3
    windows 10

    Random sites and pages won't load (on all browsers)

    this happened two weeks ago. almost 30 percent of images on facebook will not load. some web sites or pages will not load, for example https://www.heroku.com. for this site I'm getting SSL connection error ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR in Chrome. I try http and I get a blank page. I tried opening this site on Firefox, Edge and still the same. The same goes for Facebook. I tried on other browsers and still some images wont load. I do not have a third party antivirus/firewall. tried disabling windows defender ( including firewall) and still the same.
    I have two VMs , Win 8 and Ubuntu 14.04. everything is working fine on these two VMs. so I'm quite sure something is wrong with my Win 10 but cannot think of anything. I was thinking it is most probably a firewall issue, so I'm posting in Security section.
    anyone has any idea what to do?
      My System SpecsSystem Spec

  2.    15 Nov 2015 #2
    Join Date : Oct 2014
    Posts : 1,540
    Windows 10 Pro x64

    Try changing DNS or download my file bellow and run as admin.

    How to Switch to OpenDNS or Google DNS to Speed Up Web Browsing
    Random sites and pages won't load (on all browsers) Attached Files
      My System SpecsSystem Spec

  3.    15 Nov 2015 #3
    Join Date : Nov 2015
    Posts : 3
    windows 10

    Thank you. changed my DNS to Google's and everything is working now.
    What I'm wondering about is that if I uninstall Chrome, everything is fine. so apparently on Win 10 when we install Chrome, we need to set the DNS to Google's also.
      My System SpecsSystem Spec

  4.    15 Nov 2015 #4
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 186
    win 10

    I'm not clear where you changed your DNS settings, e.g. the adapter or router
    However, I don't believe any browser is contingent on a particluar DNS setting
    I use OpenDNS and have used Edge (ahem), IE, Chrome and Firefox all without any issue whatsoever
      My System SpecsSystem Spec

  5.    15 Nov 2015 #5
    Join Date : Nov 2015
    Posts : 3
    windows 10

    I changed the my network adapter settings and applied Google's DNS. it was good for a few minutes however. my problem seems to be Chrome. I tried uninstalling chrome and all other browsers starting working fine. a very strange and frustrating situation.
    I get Failed to load resource: net::ERR_CONNECTION_REFUSED intermittently for pages and images on facebook!
    I'm still trying to find a solution for this in Chrome Forums.
      My System SpecsSystem Spec


Similar Threads
Thread Forum
windows wil not load nor will it load with installiation media
as per title what i have tried is checking the installation media is good which it is checked it on another rig running windows 10. okay so what happens is it will go through the normal boot up procedure my rig that is, bios will post normally and...
Performance & Maintenance
Solved Browsers cannot establish connection at certain sites
Hi, I cannot reach some websites that were easily accessible to me about a couple of weeks ago and get this message from (For example..) Firefox, here's another site I discovered this morning: Unable to connect Firefox can't establish a...
Browsers and Email
Web Pages Won't Load, Error Message: "The device or resource (wpad.net
Hi All, I just booted up a brand new PC this morning with Windows 10 installed. I can connect to the internet via WIFI but when using any of my 2 browsers (Edge & Firefox) neither of them will load any pages. Edge did initially after a few...
Network and Sharing
Slow Web Pages.
Since I upgraded to Windows 10, my Web Pages are slow to react. Is there anything that I can do, short of installing more RAM, to speed up the Web Pages? Also, is there a list of Cortana Commands? I know "Open" and I just say what Web Page to go to....
Browsers and Email
IE11 on 10139 - Hangs after two or 3 pages on web sites
Hi there I get IE11 hanging after using two or 3 pages on loads of websites - BBC, even this Forum etc. I can say post a topic and then when I try and read another post IE11 hangs . It's IMO NOT the Forum as this happens on other sites such as...
Browsers and Email
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 08:53.
Find Us
Twitter Facebook Google+

Windows 10 Forums